DEL 14 AL 18 D’AGOST DE 2020

Si, finalment hi haurà Festa Major, segurament no serà de la manera que hauriem volgut, però serà la NOSTRA festa. La del 2020, marcada per la greu pandèmia munidal, s’ha volgut adaptar a les circumstàncies i no es podrà desenvolupar amb la normalitat que ens hauria agradat. 

Enguany els voltors ens marquem un objectiu; evadir-nos i evadir-vos de les adversitats, encara que només sigui per unes hores i amb totes les mesures de seguretat necessàries.  La cultura ens defineix com a societat, com a poble i com a entitat. La cultura és el motor de la nostra ciutat que avança any rere any per les ganes incansables del teixit associatiu bisbalenc.  Un cop més ens toca i serem al costat de la cultura per donar soport a tots aquells agents afectats per la covid-19 i resistir i sobreviure plegats. El món cultural és un dels sectors que més ha patat les circumstàncies de la crisi sanitària, sobretot econòmiques.  Son molts els agents inprescindibles que fan possible la cel·lebració d’un acte de festa major (proveïdors de serveis, empreses de so i llum, artistes, músics…), molts d’ells son veïns nostres. 

És per això que Els Voltors apostem i reivindiquem que es mantinguin alguns dels actes previstos on no faltaran artistes amb segell bisbalenc com Miquel Abras, Mazoni o El Último Veneno entre altres. 

15 ANYS DE FÀBRICA

Es diu que una llar és el lloc on creixes i comparteixes moments especials amb la nostra familia. I això és La Fàbrica, casa nostra. Encara que sigui amb la mascareta posada, no volem perdre l’oportunitat de cel·lebrar una efemèride que ens fa especial il·lusió, fa 15 anys, en Xavier Sirvent i la Maria Masgrau ens obrien les portes d’un espai impresionant carregat d’història, l’antiga fàbrica de ceràmica Sirvent, que amb cura i restauració s’ha convertit en el local social de l’entitat. La fàbrica és a dia d’avui l’espai vital de l’associació on gurardem totes les pertincences i on s’hi cel·lebren reunions de socis, dinars i sopars de germanor i assajos dels timbalers. 

NITS A LA FRESCA

Nits a la Fresca és el nou concepte d’acte que hem creat per tal de mantenir vius part dels actes culturals de la Festa Major, adaptant-nos a la situació i els condicionants actuals de la pandèmia sanitaria. 

Tres nits de concerts amb una única entrada per día amb un cost de 2€ que es destinaran integrament a projectes socials a la Bisbal d’Empordà. Trobareu tota la informació relativa a la normativa i condicions d’accés al llibret adjunt en aquesta pàgina. 

Entrades ja disponibles als punts de venda, l’aforament és limitat. 

NO T’HO POTS PERDRE!

SAMARRETES FESTA MAJOR 2020

No us oblideu d’equipar-vos per aquesta Festa Major. Ja tenim aqui les samarretes 2020 amb un disseny inspirat amb la famosa sèrie televisiva “La casa de papel” i vinculat amb la cel·lebració dels 15 anys de La Fàbrica com a local social de l’entitat.

Podeu adquirir-les al Restaurant-Cafeteria L’Escut i a la Botiga de moda i complements Evi Ballé de la Bisbal d’Empordà. Unitats limitades!  

DESCARREGA’T I CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ