La festa de les festes que organitza l’entitat, una festa que ens orgulleix i que ha traspassat fronteres. Una festa única a la província, caracteritzada per ser la nit més calenta i sensual a la Bisbal d’Empordà, la fòrmula molt simple: Grans grups i els millors streapteases, fan disfrutar, suar i escalfar el públic assistent any rere any.

Els inicis

Va ser l’any 1999, quan a partir d’una brometa picant i de convertir-la en una festa gairebé privada, neix la primera festa eròtica, organitzada a Sant Sadurní de l’heura. Aquella idea, vist l’èxit de la primera edició, es repetí l’any següent a la sala polivalent de Cruïlles, i els posteriors, agafant cada cop un caire més popular.

La festa fou evolucionant al mateix temps que ho feia l’entitat i ja a la 3a edició (2001) la festa es traslladà al pavelló firal de la Bisbal. És aquí on la festa ha anat cobrant magnitud amb el pas dels anys i s’ha anat convertint en una de les festes referents a la nostra província, estimada pels de casa i apreciada pels de fora.

Espectacles eròtics

Els streaptese són l’eix principal de la festa eròtica. Una varietat d’streaptease masculins, femenins i mixtes fan pujar la temperatura mitjana de la festa.

Els més atrevits, seran cridats per pujar dalt l’escenari. La millor manera segurament de veure l’espectacle, és en primera persona…..

Hi han actuat…

Són ja moltes les bandes famoses que han actuat al llarg d’aquests anys a la Festa eròtica. Destaquen entre ells grups com la Pegatina, Muchachito Bombo Infierno, Mojinos Escocios, Hermes House Band, Txarango, Obrint Pas, Bongo Botrako, The Pinker Tones, Dr. Ring Ding i un llarg etc que han contribuït a fer any rere any aquesta festa una mica més gran.

No te la pots perdre, l’has de viure!