Els orígens

L’ últim cap de setmana de Juny, obrint les portes de l’estiu és el torn de les Voltor Carpes. Amb l’arribada de la calor, la festa a les nostres contrades es trasllada de l’interior dels recintes a l’exterior, festes majors, festivals musicals i… les Carpes!

Els inicis de les voltor Carpes es remunten a l’any 2004, on per primer cop aprofitant una carpa de circ es realitza la primera festa voltor carpes. Tot i l’èxit, els elevats costos fan que l’acte no es realitzi en els propers anys, ja que és una activitat totalment gratuïta. No serà doncs fins l’any 2013, després de 11 anys més tard que tornem a recuperar les carpes al carrer del paral·lel.

Activitats per a tots els públics

El cap de setmana de carpes s’ha anat completant amb activitats paral·leles al concepte incial de carpes. Al llarg del cap de setmana i per tal d’aprofitar l’infraestructura al màxim, s’ha modelat un programa d’activitats apte per a tots el públics. D’aquesta forma les carpes es transformen en un espai lúdic per a totes les edats.

Entre les activitats organitzades destaquen:

És l’encarregada d’estrenar les carpes. Vesteix-te de blanc i vine a gaudir de la primera nit de carpes al son de lo cubano.
Per acabar, la tarda del diumenge és l’escollida per a la celebració de la festa més selecta. La festa gintonic, on pots pendre un bon gintònic tot gaudint dels concerts programats.
Si les carpes les gaudeixen els grans, perquè no ho poden fer els més menuts? Durant les activitats del diumenge, acompanyen els concerts un conjunt d’inflables o tallers per tal que ells també disfrutin del recinte.
És la nit reina, la nit per excelència, el dissabte a la nit, és el torn dels millors dj’s que ens fan gaudir i disfrutar de la veritable escència de les voltor carpes.