18 d’Agost

Per tots els amants a la velocitat, el món del “motor” i en particular de les baixades de carretons  i al gran públic en general, la Voltourada és el seu acte. Les baixades de carretons són actes populars al nostre país i els voltors hem portat aquest acte a la Bisbal en el marc de la festa major.

Construïu el vostre carretó (tot seguint la reglamentació que podreu trobar més avall, per tal que superi les verificacions) i llanceu-vos pels nostres dos circuits.

Dos circuits

L’acte està estructurat en un global de dues baixades en dos circuits diferents. Els participants hauran d’aconseguir el millor temps dels dos circuits situats a l’urbanització del puig de Sant Ramon. Ambdós circuits estan formats per diverses xicanes al llarg del seu recorregut i contenen dos salts opcionals on els participants que opten per realitzar el salt, reben una bonificació de temps.

Aquest conjunt d’elements fa les delícies del públic assistent, que omple els carrers de la baixada edició rere edició.

Bases de competició

Per tal de garantir la seguretat de tots els participants i del públic assistent, existeixen unes bases de competició que cal que compleixin tots els participants per tal de poder superar les verificacions que es realitzen minuts abans de la baixada. Els carretons que no compleixen amb algun dels punts de les bases de competició, són exclosos de la baixada i no se’ls permet participar.

Per tal que pugueu començar a construir els vostres carretons us podeu descarregar a continuació les bases de competició clicant al següent botó.