17 d’Agost

La Bisbal és una localitat marcada per la música, grans artistes i conjunts reconeguts nacionalment. En un poble així, no podia faltar un acte dedicat a la potenciació i reconeixement a les veus bisbalenques.

Des de la seva primera edició, antigament “Voltor Karaoke”, ha estat un èxit de participació, omplint inscripcions any rere any. Si a nivell d’inscripcions ha estat estat un èxit en totes les adicions, no és menys a nivell d’afluència de públic fet que obligà a partir de la seva 3a edició al canvi d’emplaçament. La plaça Jacint Verdaguer fou substituïda per la plaça del Castell amb molta més capacitat de localitats pel públic assistent.

L’escenari de La Veu no és típic… si no que el posem a nivell com si d’un concert autèntic es tractés. Il·luminació espectacular, 2 pantalles gegants, 1 pantalla gegant de leds, monitors d’escenari, fum……..

Un acte divertit i molt familiar. Obert a nens, nenes, pares, mares, avis, àvies….. tothom en pot gaudir d’alguna manera. Uns pujant dalt l’escenari i participant, i els altres, gaudint de l’espectacle tot animant el seu favorit.

El Format

El format de La Veu esta inspirat amb el talent show televisiu de  “The Voice”. Els participants interpreten la seva cançó davant d’un jurat format per músics bisbalencs els quals estan asseguts d’esquenes a l’escenàri. Quan aquests els agrada l’interpretació premen el botó i es giraren de cares a l’escenàri, d’aquesta forma es van sumant les puntuacions. 

Els dos artistes de cada categoria amb la puntuació més elevanda son els encarregats de passar a la gran final on es decideix quina és “La Veu” bisbalenca de l’any!

Categoria infantil

Són molts els nens i nenes, les petites grans veus bisbalenques desenfadats, sense vergonya i sobretot amb talent que participen a les diferents edicions de la Veu, fet que ens obligà a crear una categoria de participació infantil per a nens i nenes menors de 14 anys. Alguns d’ells de ben segur seran les veus dels grups bisbalencs del futur.