A partir de començar a disposar de bèsties pròpies, el Desembre de 2008 i després del naixement del Voltor a l’Agost d’aquell mateix any, som convidats a la trobada de bèsties de ploma de Vilafranca del Penedès.

És quan s’inicien trobades i contactes amb altres colles. .

I Mostra de bestiari de ploma

L’any 2011, i en motiu dels 15 anys de la nostra entitat, decidim organitzar la 1a. trobada de bèsties de ploma a La Bisbal. D’aquesta manera som els AMFITRIONS i ens fa molta il·lusió tota la seva organització. Reunim una vintena de colles vingudes d’arreu del país. S’organitzen cercaviles, activitats i dinar de germanor conjuntament.

Fent clic al cartell de la trobada de plomes, entrareu a l’explicació de tota la trobada així com imatges.

XIV trobada de bestiari festiu de Catalunya

L’any 2012 aterrem a Barcelona en motiu de la XIV trobada de bestiari festiu de Catalunya. El Voltor, la Voltora i els voltorets són exposats durant uns dies al Palau de la Virreina de la ciutat comtal.

A part de l’exposició, participem a la cercavila acompanyats dels nostres petits timbalers.

Un total de 10 colles, vingudes de diferentes localitats, intercanviant-nos tots experiències, anècdotes i característiques de les nostres bèsties i colles.

Si esteu interessats en fer algun intercanvi, o invitació per la vostra trobada, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

II trobada de bèsties de ploma

L’any 2016, en motiu del 20è aniversari de l’entitat es realitza la II trobada de bèsties de ploma a la Bisbal d’Empordà. En aquesta segona edició, més de 10 colles vingudes d’arreu del territori català i acompanyades com sempre de les colles locals desfilaren pels carrers de la bisbal.En la jornada participaren més de 400 persones d’entre totes les colles, les quals foren rebudes oficiosament a l’Ajuntament de la ciutat i obsequiades cada una d’elles amb el quadre del cartell oficial de la trobada i una reproducció a escala del Voltor de la Bisbal.